Make your own free website on Tripod.com

Nya färger hos Chao i SA2:B

Genom att korsa chao i olika färger går det att få fram nya variationer. Här är de jag lyckats få fram. Ursäkta kvalitén på bilderna... Det är svårt att få bra bilder på TVn med en kamera....
Med markeringar menar jag annorlunda färg på händer, fötter och uppe på huvudet.
Titeln nedanför varje bild berättar vilka färger föräldrarna var.

Kom ihåg att resultatet blir olika varje gång du korsar två chao. En shiny yellow och en vit blir inte alltid en shiny white osv. Du kan behöva prova många gånger. De flesta av mina olikfärgade chao blev till av en ren slump.

 


Shiny yellow / normal
Denna chao såg vid födseln ut som en vanlig nyfödd chao (blå med gröna markeringar), men shiny. På bilden ovan har jag gjort om den till dark. Den har mörknat i färg, men är inte så mörk som en vanlig chao. Jag planerar att göra den till en Shadow chao.

 


Shiny yellow / normal
Denna chao såg vid födseln ut som ovan, dvs gröngul med gula markeringar. De har båda en förälder gemensam, och är alltså halvsyskon. Jag har ännu inte bestämt mig för vad jag ska göra med den här.

 


Shiny grey
Usel bild, men... En shiny grey chao får du fram genom att korsa en shiny chao (i det här fallet använde jag shiny yellow) med en grå chao. På samma sätt kan du få fram andra shiny, t.ex. shiny yellow med röd till shiny red. Kom ihåg att det kanske inte fungerar varje gång.

 


Chang (normal)
Okej, Chang är ingen speciell färg.... Men hon är min favorit, så jag bestämde mig för att visa henne i alla fall XD Hon är en neutral power chao.